Pentru cei interesați de o programare pentru consiliere spirituală

Consilierul spiritual este un simplu facilitator al întâlnirii cuiva cu el însuși, cu Sinele Superior și cu întregul Univers. El nu face altceva decât să-l ajute pe celălalt să se înțeleagă și să înțeleagă de ce tot ceea ce i se întâmplă i se datorează lui însuși și că el singur, după ce acceptă că a venit aici pentru o lecție de viață, o poate învăța și poate evita aspectul dureros al plăților. Privite lucrurile în acest fel, realizezi că nu poți să-i faci rău cuiva așa cum, de fapt, nici nu-i faci tu bine, ci universul se ocupă de el pe măsură ce el însuși își învață lecțiile, se supune plăților, se acceptă, se împacă, se cunoaște, se stăpânește.
Evaluarea este de două ori importantă, o dată pentru că-i permite persoanei să afle cauzele, să-și îndrepte comporta­mentul, să-și accepte și să-și învețe mai rapid lecțiile, într-un regim de tipul cât poate să ducă, și a doua oară pentru că oferă informații pentru autotratament (în cazul în care persoana practică ea însăși Reiki sau alte forme de terapie prin simboluri și prin punerea palmelor), sau pentru terapia pe care o poate primi din partea altui terapeut. (De exemplu, după o corectă evaluare, omul venit pentru un nodul pe glanda tiroidă va afla că trebuie să nu-i mai înjure pe ceilalți, cel care-și pierde vederea va afla că nu trebuie să mai scoată ochii altora, cel care are mereu nasul înfundat înțelege că nu-i bine să-i pută totul și tot așa.)

Pentru programare, scrieți-mi un email pe adresa: reiki.sfat@gmail.com
Se pot face astfel de ședințe de consiliere spirituală și la distanță, pe Skype sau pe platforme asemănătoare (prefer ooVoo). Pentru o astfel de întâlnire, programarea se face doar prin email.
Durata unei astfel de întâlniri, în prezență sau la distanță, este de cca. 30-45 min., iar costul este de 100 lei.
În București, întâlnirea poate avea loc de marți până vineri, între orele 10 – 19, în zona Crângași.

Evaluarea poate consta în:
interpretarea mandalei zilei de naștere (și eu încerc să ofer informații referitoare la principala lecție a vieții, ca și câteva sfaturi pentru a evita aspectele negative ce reies din mandală și de a exploata mai bine aspectele pozitive). Mai multe despre interpretarea unei mandale găsiți aici: http://sfat.info/revista/?p=228
Mandalele oferă multe informații referitoare la înzestrarea la naștere. Unele lucruri au rămas așa, altele s-au schimbat în urma lecțiilor învățate. Trebuie să știm de unde a pornit în această viață, dar unde a ajuns aflăm cu ajutorul radiesteziei multidimensionale.
interpretarea parametrilor utilizând sistemul radiesteziei multidimensionale (pentru a afla gradul de sănătate față de sănătatea perfectă la naștere, capacitatea de a stoca energia, lecțiile karmice, greșeli de evitat în viață). Câte ceva despre acești parametri: http://sfat.info/revista/?page_id=365

Pe baza acestor interpretări și măsurători, consilierul dezvoltării dumneavoastră spirituale vă poate oferi unele răspunsuri la întrebări precum:
“De ce mi se întâmplă asta?”
“Ce am de făcut?”
“Ce se întâmplă cu sănătatea mea?”
“Pot să am copii?”
“Ce se întâmplă cu relațiile mele?” (și se poate face o analiză mai amănunțită unei relații)
“Cum va evolua viața mea profesională?”
Și, pentru a căpăta energia, voința, echilibrul necesar negocierii cu diversele lecții, poate facem o meditație, poate vă arăt cum se face tratamentul Reiki, poate vă sugerez o altă tehnică de terapie complementară.
Ca în oricare alt domeniu, oamenii doresc rezultate palpabile, imediate, fără nici un efort din partea lor şi sunt dezamăgiţi când află că, de fapt, ei singuri se vor vindeca, ei singuri îşi vor rezolva problemele, rolul consilierului spiritual fiind doar acela de catalizator. Cu atât mai mare va fi satisfacţia noastră când vom reuşi să-l convingem pe cel care nu crede şi să-l alinăm pe cel care nu speră, să-i dăm încredere celui speriat şi să transformăm victima într-un luptător.

ATENȚIE
Munca mea ca scriitor, formator şi consilier pentru dezvoltarea personală se bazează pe experienţa mea de o viaţă şi este, înainte de orice altceva, propunerea unui model filosofic. Pe baza acestui model vă puteţi forma propriile voastre păreri şi practici. Sunteţi liberi să o faceţi şi reprezintă o manifestare a liberului vostru arbitru.
Scopul nu este altul decât evoluţia spirituală, aşa cum o descriu în cărţile şi articolele mele. Iar orice curs (orice întâlnire pentru consilierea spirituală) poate fi privit şi ca un cenaclu literar, ca un eveniment cultural.
Terapia Reiki este o terapie complementară. Activitatea mea este orientată către a-i învăţa, pe cei care doresc, să practice autotratamentul, nu să le fac eu terapie. Şi o percep mai ales ca o terapie spirituală. Dreptul la spiritualitate şi dreptul de a aplica practici spirituale care nu lezează integritatea morală şi fizică a persoanei sunt garantate prin Constituţia României conform Art. 6, Art. 29, iar dreptul la exprimarea oricărei păreri despre orice astfel de practică şi accesul la cultură sunt de asemenea garantate conform Art. 30 şi Art. 33. Niciunul dintre sfaturile oferite nu exclude şi nu înlocuieşte tratamentul medical alopat.
Urmaţi sfatul medicului şi nu întrerupeţi niciun tratament prescris de acesta!

Consilierea poate fi urmată sau nu de aplicarea unor tehnici Reiki. Prima întâlnire este dedicată mandalei și parametrilor, următoarele maxim 12 întâlniri practicii Reiki.

Înainte de a porni la drum, o să avem de discutat formularul de consimțământ. Vă rog să recitiți cele de mai sus, ca și formularul, pentru a decide dacă întâlnirea noastră vă poate ajuta sau nu!